Film… Ja hvad kan man mon selv lide….

Når man er den eneste pige i familien, ja så bliver det lidt svært ikke at være opdateret på alle film fra Marvel. Men det er vel også meget rart at kunne lægge hjernen helt væk til alt fra Guardians of the Galaxy, Spiderman, Deadpool, Avengers osv. Heldigvis har de valgt at finde en del pæne skuespillere, så jeg bedre kan holde tiden ud……. Men nej. Jeg er nu altså virkelig træt af dette tegneserieunivers. Og jeg skal også hele tiden have hjælp til at finde ud af hvem der har hvilke kræfter, hvem der har fået nogle nye og hvem der har mistet dem for en tid osv. Ikke let at være mig med 4 gutter, der har styr på alle superkræfterne… Måske jeg heller ikke kigger med hele tiden og tænker på andre ting? Måske ;o)

Men en god action-spændingsfilm er nok lidt mere mig.

Mission Impossible serien er fantastisk og jeg er også rimelig glad for Bourne-filmene. Dem har vi fået set op til flere gange.

James Bond film, ja dem kan mor her godt lide. Især de sidste 5 med Daniel Graig som James Bond. Han er den bedste James Bond ever! Det er slet ikke til diskussion ha ha! Det har også været nogle fantastiske skurke Jeg elskede især Skyfall-skurken, som blev spillet af Javier Bardem. Han er virkelig en skurk med psykopatiske træk. Ja, og så er der jo også vore egne Mads Mikkelsen og Jesper Christensen. De gjorde det absolut fremragende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *