Gode veninder

Dejligt med gode veninder! Jeg skulle hente Lukas på efterskolen i Mariager og var ærlig talt lidt utryg ved at tage den lange tur alene. Kenneth plejer at tage rettet og jeg plejer at underholde hi hi. Nå men så er det dejligt med gode veninder, Irene trådte lige til og vi fik den hyggeligste tur og også sjoveste….. fx. da jeg skulle køre ombord på færgen som den første i hele køen op ad rampen og rundt i ring inde på den færge,,, ha ha Det fik vi os et godt grin over, ikke lige min ynglings oplevelse denne sommer. Men tak for gode venner, som bare hopper ind, når der er behov.

Jeg har i øvrigt sagt nej tak til flere veninder og en dejlig fætter, som vil hjælpe os hvis behov. Hvilken velsignelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *