Lad os minde hinanden om de gode vaner til at tabe sig

I aften vil jeg lave en lækker hjemmelavet tomatsuppe. Jeg har købt fedtfattige flåede tomater, hvor der kun er 24 kcal. pr. 100 gram.

Jeg vil gerne smide opskriften på siden, men det smarte ved denne suppe, er, at den for det første er fedtfattig, der er masser af krydderier i og den mætter… og den smager ret godt!

Når man bruger mange krydderier i sin mad, bliver vores smagsans stimuleret og vi spiser mindre, da det mætter bedre.

Jeg kommer selvfølgelig en del oregano i min tomatsuppe, som giver den skønneste smag og duft. Oregano er bakteriedræbende, så den går ind under inflammatorisk kost.

De æteriske olier i oreganoen, er med til at modvirke depression og et tungt sind, de stimulerer humøret i en positiv retning…. Den er også god mod forkølelse og hovedpinde,,, forkæmper for immunforsvaret.

Nå men det var et sidespor, jeg anbefaler, at man kommer lidt chili på sin tomatsuppe ( hvis man er til det) da Chili øger forbrændingen og det vil vil jo gerne have, da vi jo skal smide de dersens Coronakg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *