Corona kg

Har du også hørt dette begreb…..? Det er sådan et dejligt ord,,,,, Corona kg!

Det er et af de ord der giver ansvaret videre, for det var i hvert fald ikke min egen skyld, at jeg tog de kg. på i de mdr. hvor jeg ikke kunne komme på job, svømmehallen eller i fitness centret!

Jeg vil selvfølgelig give mig selv og alle andre ret i, at disse Corona kg. var grundet Corona krisen! Vi var alt for stillesiddende, vores træningsrutiner røg sig en tur og vores faste cykelture til job eller andet var også nedlagt grundet Coronakrisen.

Men nu går den altså ikke mere!

Jeg håber, at du vil gå med ind og tabe dig sammen med mig på Bloggen! Jeg vil smide gode ideer op, som kan hjælpe dig og også mig selv. For når jeg skal skrive ned, hvad man bør spise, så forpligter det jo en hel del.

Jeg vil skrive de gode vaner ned men jeg har ikke i sinde at skrive min vægt ned, så alle kan se den. Men den er omkring 12 kg. for høj.

Ja du hørte rigtigt,,,, Puha jeg bliver helt træt! Men det er nu eller aldrig. Jeg har faktisk travlt, da jeg nærmer mig overgangsalderen og den tid tilføjer jo bare endnu flere kg…. …..Det er altså ikke let at være kvinde!

Men I kære mænd, I har også vægt problemer, så hop med og lad os heppe på hinanden! Skriv gerne nogle gode kommentarer herinde og måske endda nogle gode ideer, som vi alle kan bruge i kampen mod kg. !!!!!

One thought on “Corona kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *